Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Eu, daca nu-mi fac treaba, peste trei ani nu mai candidez"

ro

22 Nov, 2009 23:10 1625 Marime text

cap_3.jpg# Primarul Constanţei a declarat ieri, după ieşirea de la urne, că, dacă nu-şi va face treaba, peste trei ani nu va mai candida
# Dacă acest lucru va fi doar la aprecierea sa, decizia ar putea fi, aşadar, subiectivă

Primarul Constanţei a venit la vot în aceeaşi manieră cu care şi-a obişnuit publicul: îmbrăcat tinereşte şi cu una dintre maşinile renumitei sale colecţii, pe care a parcat-o fix la scara Şcolii nr. 23.

Radu Mazăre a votat, ca de fiecare dată, la secţia nr. 89 din cadrul Şcolii Generale „Constantin Brâncoveanu". El şi-a făcut apariţia la volanul Toyotei Land Cruiser, fabricată în 1977. În ziua votării, edilul a pus în cui sacoul roşu cu care ne obişnuise în apariţiile sale televizate din ultima perioadă şi a optat pentru o ţinută verde: jeans de culoare verde şi cămaşă în dungi albe şi verzi. El a coborât din maşină cuprins de aceeaşi bună dispoziţie pe care o afişează ori de câte ori iese în lume. A dat mâna cu nişte admiratoare de vârsta a doua - a treia, care aflaseră că vine la vot, şi chiar cu nepoatele lor, aduse de mamaia să-l vadă pe primar. „Da' cu fetiţele noastre nu daţi mâna?!", „Ba da", a răspuns binevoitor primarul.

Cu gândul tot la discotecă

Admiratoarele sale, care nu este exclus să se fi numărat printre cele care l-au săltat pe primar, în cluburile pentru pensionari, şi despre care edilul a povestit şi la Bucureşti, i-au lansat şi o invitaţie: „Vă aşteptăm în Ţara Piticilor!". Mazăre le-a dat pe loc un răspuns, arătând că nu-şi poate lua mintea de la discotecă nici în ziua alegerilor. „Vin, că o să facem şi o discotecă", a spus primarul, schiţând nişte mişcări de dans.
În secţia de votare, Radu Mazăre a luat doar buletinul pentru alegerea preşedintelui. Întrebat cu ce gânduri a votat, el a afirmat: „Ştiţi bine cu ce gânduri. Aştept să fie linişte în ţară şi să mă apuc să duc la bun sfârşit planurile pentru Constanţa. Eu, dacă nu mi-aş fi făcut treaba, nu aş mai fi candidat. Eu, dacă nu-mi fac treaba, peste trei ani nu mai candidez".

A participat la exit-poll

În ceea ce priveşte referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari şi a camerelor legislativului, preşedintele PSD Constanţa a afirmat că „referendumul nu e problema României acum". Cum era de aşteptat, discursul primarului a luat, la un moment dat, şi o tentă populistă, el afirmând că priorităţile României sunt: „casele, infrastructura şi ajutorul pentru cei care au nevoie".

După ieşirea de la urne, primarul Constanţei a participat şi la sondajul pentru exit-poll. I-au fost adresate de operator întrebările standard: cu cine a votat, ce vârstă are şi dacă are facultate. De la vot, Radu Mazăre, însoţit de vicele Gabi Stan şi de alţi membri ai echipei sale, a plecat la sediul PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 23 Nov, 2009 16:44 Ca primarul Bonduelle nu este normal - e deja un fapt arhicunoscut. El e intors din vrej de cand s-a nascut si nu-i vina lui. Ce nu pricep e faptul de ce generatia III-a se incapataneaza sa-l voteze. Toti batranii sunt traditionalisti si netoleranti, cum D-zeu il suporta pe acest specimen de proasta factura?! Am ajuns sa-mi fie lehamite de orice batran si refuz sa-i cred cand se plang ca traiesc prost. Isi merita soarta din plin. Puiul cu Mazare ar trebui sa le fie suficient!
  • RIO 23 Nov, 2009 15:43 ...pai la ce ti-ar mai trebui sa candidezi...te asteapta RIO !!!
  • Primarule, 23 Nov, 2009 12:42 daca ai un plan serios pentru Constanta,trebuia sa-l afisezi in campania electorala.Ma tem ca nu ai.Si daca ai totusi un plan,cred ca nu exista nicio diferenta intre el si palaria ta ornata cu pene de fazan si papagal.
  • Primarule, 23 Nov, 2009 12:42 daca ai un plan serios pentru Constanta,trebuia sa-l afisezi in campania electorala.Ma tem ca nu ai.Si daca ai totusi un plan,cred ca nu exista nicio diferenta intre el si palaria ta ornata cu pene de fazan si papagal.
  • RITA 23 Nov, 2009 11:57 UN MARE GOLAN ,CRED CA ARE PLINUL DEJA FACUT .
  • y 23 Nov, 2009 09:54 Are fata de pesedist.Geoana se mandreste cu el.