Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mamaia Copiilor" pe scena Casei de Cultura din Constanta

ro

08 Jul, 2009 17:14 3344 Marime text
mamaia_copiilor.jpgCea de-a X-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor" va începe mâine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

În perioada 9-12 iulie, concurenţii vor evolua în cadru a patru grupe de vârstă, existând şi categoriile „Grupuri muzicale mici" şi „Grupuri vocale mari". Ediţia din acest an va fi prezentată de Irina Mohora, Alexandra Ruge şi Andi Jugănaru, iar Gala Laureaţilor va avea loc duminică, 12 iulie. Şi în acest an Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor" 2009 va fi transmis, în direct, TVR1 şi TVR Internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carolina 14 Jul, 2009 21:01 Pacat ca sunt atatia copii saraci in tara iar ministru tineretului isi permite sa cheltuiasca bani pe bunul sau plac si nu ajuta acesti copii care mor de foame sau nu merg la scoala ca nu au bani parinti.Sunt judecati parintii care merg la munca in strainatate dar nu stiu cat sufera mai ales mamele care isi lasa copii,dar ministru ar fi bine sa mearga acolo la munca sa vada cum se strang bani si sunt sigura ca nu iar nai arunca pe placul ei.