Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Năvodari, se asfaltează, se fac parcări şi se montează borduri

ro

21 Oct, 2011 01:00 1266 Marime text
734734.jpg

În perioada aceasta, Primăria Năvodari, împreună cu SC Termica Distribuţie, desfăşoară o serie de lucrări prin care sunt asfaltate, bordurate şi plombate mai multe căi de acces din oraş. Potrivit declaraţiilor directorului Alexandru Manu, actualmente se lucrează la plombarea bulevardului Năvodari pentru ca drumul să fie pregătit pentru sezonul rece. În plus, angajaţii SC Termica execută lucrări la parcarea blocurilor RA unde vor fi amenajate aproximativ 150 locuri pentru maşini.

Până în prezent au fost asfaltate mai multe străzi printre care amintim, strada Bradului, strada Pinului şi strada Stejarului. De asemenea, au fost reabilitate aleile de intrare la blocurile R3 şi R9 situate pe strada Rândunelelor şi a fost asfaltată aleea paralelă cu strada Constanţei. În ceea ce priveşte amplasarea bordurilor, acestea au fost montate pe strada Constanţei, începând cu Biserica Sfânta Parascheva şi până la Biserica Catolică, lucrări care vor fi continuate şi pe viitor.

„Aici au rămas doar aleile adiacente pentru străzile Pinului, Bradului şi Stejarului, pe care le vom asfalta în perioada imediat următoare. Alături de aceste lucrări, vom finaliza asfaltarea pe strada Frunzelor. Din punctul nostru de vedere lucrările pot fi efectuate rapid, dar depindem de vreme şi modul în care ne este trimis asfaltul de la RAJDP", a declarat Alexandru Manu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii