Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Manafu a fost numit oficial sef la Aeroportul „Mihail Kogalniceanu"

ro

21 Apr, 2010 03:13 2572 Marime text
cap_6.jpgÎn cursul după-amiezii de ieri, la sediul S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a sosit ordinul nr. 310, semnat de Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, prin care democrat liberalul Ionel Manafu este numit în funcţia director general al societăţii şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Contactat telefonic, noul şef a declarat că a primit vestea în premieră din partea ziariştilor care l-au contactat înaintea celor de la Aeroport: „Ordinul de numire a fost transmis acolo, la Aeroport, iar eu nu am avut de unde să ştiu dacă nu am fost anunţat". Preluarea efectivă a atribuţiilor urmează să fie făcută în aceste zile, când un secretar de stat din Ministerul Transporturilor îi va preda oficial atribuţiile. „Probabil într-o zi sau două se va întâmpla acest lucru. Date fiind problemele cu care s-a confruntat ministerul, există posibilitatea ca procedura să mai întârzie", a mai adăugat Manafu. Noul şef a precizat că nu va schimba nimic din echipa existentă la acest moment, pentru că „există deja o echipă de profesionişti acolo".

Cât despre zvonurile referitoare la eventuala numire în funcţia de director al societăţii a altui democrat liberal - Ioan Toanchină, Manafu a susţinut că informaţia a fost doar un zvon de intoxicare, „cu atât mai mult cu cât suntem în campanie". „Toanchină îmi este prieten şi este un bun specialist. M-aş fi bucurat să fie el director".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yani 21 Apr, 2010 21:23 In loc sa-l numiti la Oil,l-ati lasat pe schizofrenicul de Wagner, Director General,era de o suta de ori mai bun decit nebunul asta.
  • liana 21 Apr, 2010 08:50 HOO!!! Fratilor, o sa se prabuseasca avioanele....Ce cauta asta la aeroport? Parca era specialist in altele...Chiar nu mai sunt si altii??? Trebuie sa-l plimbam pe asta peste tot?La spital cand o sa fie director? RUSINE mai, prostovanilor...!!!