Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interitus Dei concerteaza in Bar Rock Choppers

ro

31 Jan, 2010 07:58 1928 Marime text
cap_4.jpgÎn această seară, începând cu ora 19.30, Interitus Dei susţine un concert, în Bar Rock Choppers din Constanţa. Trupa de doom gothic metal revine în oraşul natal, după mai bine de doi ani, pentru a-şi promova albumul „In Motion". În deschidere cântă şi cei de la 9,7 Richter.

Săptămâna trecută, pe 21 ianuarie, Interitus Dei a concertat şi în clubul bucureştean Suburbia. Acum revin la Constanţa, chiar dacă publicul de aici nu este mare consumator al acestui gen muzical. „Nu prea sunt cluburi de gen aici. Acest concert face parte din turneul de promovare al albumului In Motion... sperăm să avem public numeros, în ciuda faptului că locuitorii Constanţei nu sunt mari consumatori ai acestui gen muzical", a precizat bass-istul trupei, Bogdan Boeru.

Interitus Dei are un program destul de încărcat în acest an. Va concerta în mai multe oraşe ale ţării, printre care Suceava, 21 februarie şi Iaşi, 22 februarie pentru promovarea albumului In Motion, apoi, în perioada februarie - martie va pleca în turneu. De asemenea, la vară se anunţă nenumărate apariţii la festivaluri europene, precum şi o nouă rundă de înregistrări, la un nou album, în Germania.

Trupa a mai lansat Lonely White Idols (1997), The end of revelation (2000), Unholly (2002) şi In Motion... (2009). În toamna lui 2005, au cântat în deschiderea celebrei formaţii Paradise Lost, trupă care le-a deschis „apetitul" pentru gothic, stilul pe care îl abordează. Alcătuiţi ca trupă în 1994, cei cinci constănţeni abordează un stil aparte pentru muzica românească, dar foarte gustat de tinerii care ascultă rock, doom gothic. Formaţia este alcătuită din Bogdan Boeru - bass şi voce, Adrian Galu - voce, Cristi Ţenţu - lead guitar, Ruhan Terente - guitar şi Sebastian Nataş Macovei - tobe. Mai multe detalii despre Interitus Dei puteţi citi pe www.interitusdei.ro sau pe http://www.myspace.com/interitusdei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii