Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În căutarea lui E.T. Soţul directoarei Dospinescu se lansează cu nava spaţială

ro

16 Nov, 2010 00:00 4321 Marime text
nicolae_dospinescu.jpgNicolae Dospinescu, fostul consilier judeţean PSD şi soţ al Ramonei Dospinescu, directoarea Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa, a pus bazele unei societăţi comerciale.

Poate că nimic nu ar fi fost ieşit din comun dacă obiectul principal de activitate al noului business al familiei Dospinescu nu ar fi "fabricarea de aeronave şi nave spaţiale". Pe 25 octombrie a.c., Nicolae Dospinescu a devenit unicul asociat al SC Top Air Prest SRL cu sediul pe str. Celulozei nr. 17, biroul 3, etaj 3, judeţul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, divizat în 20 de părţi sociale a 10 lei fiecare. Nu ştim cu certitudine dacă fostul consilier judeţean, membru al Partidului Social Democrat, va construi nave spaţiale, dar aşteptăm cu nerăbdare să anunţe prima lansare pe orbită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • master 16 Nov, 2010 18:13 DOSPINESCU-zis BUZA,s-a ajuns,sa-l pupe in cur pe mai marele MIRONESCU care la caraqt dupa el la Autoritate Porturilor Maritime si a facut ce au facut astia doi.Dar ramin surprins ca nu mai are dinti in gura de citi bani are,este bagat in toate cacaturile cu PAD-sti cu PD-Lsti nici el nu mai stie .