Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment in memoriam Michael Jackson, la Bucuresti

ro

08 Aug, 2009 10:55 923 Marime text

Fanii celui supranumit 'Regele muzicii pop' - Michael Jackson - vor avea parte sâmbătă, de la ora 20,00, în parcul Crângaşi din Capitală, de un eveniment extraordinar - 'In memoriam Michael Jackson', un recital în premieră în România, susţinut de Aiyana Lee Anderson şi Nicole Anderson.
Recitalul celor două artiste, care se înrudesc cu Michael Jackson, va cuprinde melodii precum 'Amazing Grace' (dedicată lui Michael Jackson), 'Hero', 'Move', 'I'll Be There' (duet) şi 'Talk About Me' (duet).
De origine română şi în vârstă de numai opt ani, Aiyana Lee Anderson este considerată o tânără speranţă muzicală. Până la vârsta de trei ani a câştigat trei concursuri şi a înregistrat primul ei album intitulat 'Who I Am', vândut în aproape un milion de exemplare în Europa.
Aiyana Lee Anderson urma să îl cunoască pe Michael Jackson la Londra, în timpul turneului pe care starul american ar fi trebuit să îl susţină în vara acestui an. Acesta este şi motivul pentru care cunoscuta melodie 'Amazing Grace' este dedicată marelui artist.
Părinţii Aiyanei Lee Anderson sunt Nicole Anderson, compozitoare de origine română stabilită în Marea Britanie, şi producătorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. Familia Ruffin este cea mai cunoscută trupă a casei de producţie Motown.
Intrarea la eveniment este liberă.
Tot sâmbătă, 8 august, Michael Jackson va fi omagiat în parcul Herăstrău din Capitală (intrarea Charles de Gaulle) şi scuarul din faţa Teatrului Naţional.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, după ce suferise un stop cardio-respirator în locuinţa sa.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii