Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Constantin Chirila isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

ro

30 Apr, 2010 02:54 1767 Marime text
cap_4.jpgParlamentarul democrat-liberal constănţean, fost consilier local al PDL, actual prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a partidului, dar şi şef de campanie pentru alegerile parlamentare din 2008, împlineşte astăzi 49 de ani.

Aflat la primul mandat de deputat în Parlamentul ţării, Chirilă este unul dintre cei mai activi parlamentari pe care îi are Constanţa, fiind implicat în mai multe activităţi, în special pentru sectorul agricol din România. Membru al comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, dar şi din cea pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, deputatul a elaborat, într-un an şi jumătate de mandat, 70 de propuneri legislative şi a luat cuvântul de 40 de ori în plenul Camerei Deputaţilor, în 34 de şedinţe. De asemenea, el a făcut parte din Comisia de anchetă privind situaţia sistemelor de irigaţii, precum şi a altor sectoare de îmbunătăţiri funciare constituită în vara anului trecut.

Chirilă este cunoscut ca unul dintre oamenii apropiaţi senatorului constănţean şi liderul organizaţiei judeţene, Mircea Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 30 Apr, 2010 15:31 La multi ani!sanatate si putere de munca.