Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De luni incep demolarile constructiilor ilegale de pe plaja

ro

01 May, 2010 02:53 1270 Marime text

Aflată în sudul litoralului pentru deschiderea sezonului estival, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că de luni, 3 mai, vor începe demolările construcţiilor ilegale: „Ne bucurăm că ministerul a primit competenţe pentru demolarea acestor construcţii ilegale. Din câte aud, la Vama Veche chioşcurile de pe plajă nu au dispărut. De luni, vom începe demolări în toate staţiunile", a spus Elena Udrea. Se pare că prima staţiune vizată va fi, totuşi, Costineşti, urmată imediat de Vamă.

Manifestările de la Neptun: 95.000 de euro

Elena Udrea s-a mai referit şi la faptul că anul acesta, sudul litoralului a primit bani pentru organizarea de evenimente de 1 şi 2 mai. Ministrul a spus că la Mamaia, investitorii sprijină astfel de manifestări menite să atragă turiştii, în timp ce sudul litoralului a rămas „vitregit": „Neimplicarea ministerului, anul trecut, a ţinut litoralul gol. Anul acesta, la Neptun, toate manifestările vor fi făcute cu banii Ministerului Turismului". Suma alocată este de 95.000 de euro cu TVA.

Udrea a mai făcut referire şi la „nordul" litoralului, spunând că „viziunea autorităţilor locale din Constanţa nu corespunde cu aceea a ministerului. S-au făcut lucruri bune la Mamaia, dar deja, din dorinţa de a face prea mult «bine», e posibil să omorâm staţiunea."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii