Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la 1 iulie, Comandamentul Litoral isi va reintra in atributii

ro

14 Jun, 2010 04:02 1094 Marime text
Începând cu 1 iulie, va funcţiona din nou Comandamentul Litoral pentru protecţia consumatorilor, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu.

„Prin această acţiune, vom avea în vedere siguranţa cetăţeanului din punct de vedere al condiţiilor alimentare, dar şi al cazării şi al locurilor de distracţie, de agrement. În această perioadă de caniculă, trebuie să fim foarte atenţi când consumăm vreun aliment sau când mergem într-un loc de agrement pentru ca vacanţa să nu se transforme într-un calvar. Când venim pe litoral, trebuie doar să ne relaxăm şi să nu avem probleme", ne-a declarat şeful ANPC.

Având în vedere situaţia economică actuală, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor nu va mai aduce pe litoral comisari din judeţe îndepărtate, ci vor folosi pentru acţiuni de control doar comisarii de la nivelul judeţului Constanţa şi, de asemenea, va suplimenta locurile cu trei comisari din judeţe apropiate.

În această vară, Comandamentul Litoral va funcţiona, ca şi în anii precedenţi, în Mangalia, Neptun, Eforie, Costineşti, Mamaia şi Năvodari. Ca noutate, ANPC a renunţat să aducă comisari din alte judeţe pentru Comisariul Delta Dunării. „E vorba şi de resursele financiare pe care le avem, dar şi de faptul că nu avea rost să îi trimitem în concediu gratuit. De problemele din Delta Dunării se vor ocupa strict cei din Tulcea", a conchis Cerbulescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii