Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi modernizat pentru circulaţie bulevardul IC Brătianu

ro

28 Jan, 2013 22:23 3424 Marime text

confort_urban_Confort_Urban_14_exposure.jpgConfort Urban, societatea subordonată Primăriei Constanţa, este pusă pe fapte mari, în ceea ce priveşte realizarea proiectelor importante pentru municipiu. Astfel, în acest an, va intra în reabilitare bulevardul I.C.Brătianu, de la intrarea de pe A2 până la sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Alba Iulia, în zona cimitirului municipal. „La ora actuală pe strada Alba Iulia sunt două benzi. Vom lărgi strada şi vom face patru benzi, iar sensul giratoriu va deveni permanent", a declarat directorul SC Confort Urban, Viorel Farcaş. De asemenea, în reabilitare vor intra toate sensurile giratorii de pe bulevardul Aurel Vlaciu până la intersecţia cu bulevardul Mamaia.

confort_urban_sediu_Confort_urban_03_.jpgDe altfel, pe data de 25 ianuarie, SC Confort Urban, viceprimarul municipiului, Decebal Făgădău, operatorii de cablu şi de comunicaţii şi deţinătorii reţelelor de utilităţi din oraş s-au întrunit într-o şedinţă de lucru pentru a pune la punct toate detaliile demarării acestui proiect. „După Peninsulă, unde toate cablurile aeriene vor trece în subteran, şi pe bulevardul I.C.Brătianu acestea vor fi îngropate. Mai mult, aici vom instala şi indicatoare rutiere de orientare la nivel european", ne-a mai informat directorul SC Confort Urban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petre 29 Jan, 2013 17:41 Daca tot reabilitati b-dul IC Bratianu, propun sa se corecteze banda de iesire de pa A2, pentru ca este "in scurt", ceea ce poate produce accidente. Nu mai avem specialisti in drumuri?
  • constantean 29 Jan, 2013 09:39 Cel mai bine este sa faca inca vreo 23542954252 de sensuri giratorii!!! Nu e de ajuns ca avem vreo 30 in tot oraasul.