Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de zeci de miliarde pentru reţea termică, la Cernavodă

ro

14 Jun, 2011 01:00 1860 Marime text
licitatie_Cernavoda_Primaria.jpgLa sediul Primăriei Cernavodă are loc astăzi deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie pentru realizarea reţelei termice secundare de încălzire şi apă caldă menajeră pe strada Dacia.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), reţeaua de termică va fi realizată din conducte preizolate din oţel. Valoarea estimată a contractului este de 2.122.970 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Printre criteriile de calificare publicate în SEAP se numără şi cel ca cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani a ofertantului să fie minim 4.200.000 de lei, redusă la 50% pentru firmele din categoria întreprinderilor mici şi mijlocii. De asemenea, rata de lichiditate medie pe ultimii trei ani trebuie să fie de minim 70%. Candidaţii pentru acest contract de lucrări trebuie să prezinte un contract finalizat, de valoare asemănătoare, executat în ultimii cinci ani, precum şi recomandări pentru lucrări executate în aceeaşi perioadă. Garanţia de participare este de 42.000 de lei, IMM-urile beneficiind de o reducere de 50%.

Potrivit fişei de date a achiziţiei, finanţarea pentru aceste lucrări va fi asigurată de la bugetul local. Durata contractului va fi de maxim 60 de zile de la data semnării. Potrivit caietului de sarcini, se intenţionează executarea reţelei secundare de încălzire şi apă caldă menajeră (tur-retur) pentru strada Dacia şi parţial pe următoarele străzi ce converg spre strada Dacia: Mircea cel Bătrân, Ovidiu, Piaţa Veche, Mihai Eminescu şi Crişan. Rămâne de văzut, aşadar, câţi ofertanţi se vor prezenta astăzi şi cui va atribui autoritatea locală reprezentată de primarul Mariana Mircea acest contract de peste 21 de miliarde de lei vechi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii