Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul sef Vasile Sofan este noul sef al IPJ Tulcea

ro

03 Jul, 2009 00:43 3546 Marime text

În vârstă de 52 de ani, Şofan a absolvit în 1981 Institutul de Marin Mircea cel Bătrân din Constanţa şi lucrează în cadrul inspectoratului din 1990.
Până în 2000, actualul şef al IPJ a lucrat în cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, în perioada 2000-2009 ocupând funcţia de şef al Poliţiei oraşului Sulina.
La concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea funcţiei de şef al IPJ Tulcea, comisarul şef Vasile Şofan a avut trei contracandidaţi, el fiind joi declarat admis, conform unui comunicat de presă al IGPR.

Menţionăm că el l-a înlocuit în funcţie pe comisarul-şef Viorel Oltu, aflat la conducerea instituţiei de la începutul acestui an în condiţii de interimat, după ce fostul şef al IPJ, Paul Machedon, s-a pensionat.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LUNGU ION 07 Apr, 2010 15:10 FELICITARI.CINSTEI LUI CA ESTE IN FRUNTEA IPJ TULCEA.UN ADEVARAT POLITIST CU COLOANA VERTEBRALA.POTI APELA ORICAND LA EL SI CU SPRIJINUL LUI POTI REZOLVA ORICE PROBLEMA.ESTE UN ADEVARAT DOMN.TE POTI BAZA PE SPRIJINUL LUI CAND ESTE VB DE ATI REZOLVA O PROBLEMA ORICAT AR FI EA DE GREA IN LIMITA LEGALITATII.ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU SI SA FIE MULTI ANI DE ACUM INAINTE SEFUL I.P.J TULCEA.CU DEOSEBIT RESPECT LUNGU ION.AVETI ORICAND USA DESCHISA PTR A VA REZOLVA PROBLEMELE PE CARE LE AVETI.MULT SUCCES IN CONTINUARE VA DORESC SI MULTI ANI DE ACUM INCOLO IN FRUNTEA I.P.J TULCEA