Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cauta diriginti de santier pentru scolile speciale

ro

14 Apr, 2010 03:06 1090 Marime text
Autoritatea judeţeană scoate la licitaţie pe 22, respectiv 23 aprilie, două contracte pentru achiziţionarea serviciilor de dirigenţie pentru lucrările la Şcoala Specială nr. 1 şi 2, pentru care este dispusă să plătească în total 43.440 lei.

După ce în urmă cu o lună, Consiliul Judeţean Constanţa scotea la licitaţie lucrările de construcţie, modernizare şi îmbunătăţire, plus racordul la utilităţi aferente proiectului „Extindere Complex de Integrare prin Terapii Specifice Şcoala Specială nr.1" dar şi pentru „Extindere Şcoala Specială nr.2", autorităţile judeţene solicită acum serviciile de supraveghere a lucrărilor, prin cooptarea a doi diriginţi de şantier, autorizaţi în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare.

Potrivit invitaţiei numărul 247070, valoarea totală pe care autoritatea judeţeană este dispusă să o achite este de 23.420 lei, data limită de deschidere a ofertelor fiind 23 aprilie, urmând ca şedinţa de licitaţie să aibă loc de la ora 12.00, în aceeaşi zi. Cât despre celălalt contract, pentru serviciile de dirigenţie şantier lucrări C+M+I, amenajare şi protecţia mediului, racord la utilităţi Şcoala Specială nr. 2, data limita de depunere a ofertelor este 22 aprilie, ora 10.00, urmând ca deschiderea să aibă loc de la ora 14.00. Valoarea contractului a fost estimată la 20.020 de lei.

Contractul de achiziţie publică se va derula pe o perioadă de patru luni, pe perioada de execuţie a lucrărilor la cele două imobile.

Cei doi diriginţi de şantier vor trebui să urmărească realizarea construcţiei în conformitate cu proiectul tehnic, caietul de sarcini şi prevederile contractuale, să verifice respectarea tehnologiilor de execuţie dar şi a legislaţiei referitoare la materialele utilizate, să participe la verificarea în fazele determinante şi la întocmirea proceselor verbale de lucrări, plus multe alte sarcini.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii