Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va repara instalaţia termică a Delfinariului

ro

09 Jan, 2012 00:00 2572 Marime text

muzeu_-_delfinariu_constanta.jpgComplexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a atribuit contractul pentru „Lucrări de reparaţii capitale la instalaţia termică a Delfinariului".

Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost atribuit societăţii Euro S.A.N.T. Invest SRL. Dacă iniţial valoarea estimată a contractului era de 247.984 de lei, după negocieri valoarea acestuia a ajuns la suma de 245.819 de lei.
Contractul implică lucrări de reparaţii capitale ale instalaţiei termice a Delfinariului (incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii) şi vizează înlocuirea conductei din reţeaua termica exterioară, care presupune lucrări de terasamente, demontare conducta existentă, asamblarea şi sudarea conductei în tronsoane. Contractul a fost atribuit în urma negocierii fără anunţ de participare. Conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a recurs la procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare din cauza situaţiei de urgenţă survenite în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute. Societatea Euro S.A.N.T. Invest SRL a fost înfiinţată în anul 2009, cu obiectul de activitate lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat. Asociaţii societăţii sunt Eleonora Şerban, Mihaela Dumitrescu, Ilie Jipa şi Marieta Negrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii