Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru someaza constructorul falezei din Eforie Sud sa redeschida traficul (galerie foto)

ro

17 Jul, 2010 00:00 1492 Marime text

01.jpgÎn cursul zilei de vineri, Gigi Chiru inspector şef teritorial în cadrul Inspectoratului Teritorial în Construcţii Sud-Est  s-a deplasat la Eforie Sud pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la consolidarea falezei prăbuşită în cursul acestei primăveri. Controlul a fost determinat de numeroasele depăşiri ale termenelor de finalizare a lucrărilor dar şi de numeroasele sesizări primite de la turiştii deranjaţi de disconfort şi agenţii economici din Eforie Sud, care, au înregistrat anul acesta cele mai scăzute vânzări, datorate tocmai acestei situaţii care a făcut ca 50% din falezele şi plajele din oraş să fie impracticabile în această perioadă.

După discuţii aprinse cu constructorul, Gigi Chiru a somat ca în termen de 24 de ore lucrările să fie încheiate iar traficul auto să fie redeschis începând cu ziua de sâmbătă 17 iulie 2010, orele 16:00. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost condiţionat de aplicarea unor amenzi contravenţionale: ,,Dacă nu va finaliza lucrările şi nu va reda traficului faleza din Eforie, voi aplica constructorului amenzi pe măsura întârzierilor înregistrate” a precizat Gigi Chiru.

În urma discuţiilor, constructorul s-a angajat ca până sâmbătă după-amiaza traficul să fie redechis. Vă reamintim ca la începutul lunii iunie, o bucată de Faleză, din Eforie Sud, în dreptul hotelului Splendid Bech s-a prăbuşit. Atunci s-a luat decizia ca traficul să fie deviat. Primul termen de finalizare a lucrării a fost 01 iulie după care, termenul a fost decalat pentru data de 10 iulie, dar nici acesta nu a fost respectat. Ultimul termen acordat de Gigi Chiru Inspectorul Şef Teritorial este data de 17 iulie. Vom reveni cu amănunte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii