Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul ARD în Colegiul 2 Senat, în mijlocul oamenilor din Vama Veche şi Negru Vodă Tănase Barde susţine desfiinţarea consiliilor judeţene (galerie foto)

ro

12 Nov, 2012 00:00 2939 Marime text

Barde_-_Barde_1.JPGTănase Barde, candidatul ARD Constanţa la un mandat de senator în Colegiul 2, s-a aflat, la finalul săptămânii trecute, în mijlocul oamenilor din colegiul său. Sâmbătă, Tănase Barde s-a întâlnit, la Vama Veche, alături de deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, cu şefii OSV-urilor şi cu cetăţenii din localităţile Limanu, 2 Mai, Vama Veche şi Hagieni. În acest context, aspirantul la un mandat parlamentar le-a explicat oamenilor că susţine proiectul desfiinţării consiliilor judeţene pentru că, din punctul său de vedere, această instituţie reprezintă doar birocraţie în funcţionarea administraţiilor locale.

De asemenea, candidatul ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie a subliniat că este necesar ca atât deputatul, cât şi senatorul să cunoască îndeaproape problemele reale ale cetăţenilor: „Locuitorii de aici pot apela la noi în mod direct, pentru că suntem oameni pe care îi cunosc, care trăiesc în comunitate. Cum să ceri ajutorul unor persoane care nu au călcat niciodată la tine în oraş sau în comună, care nu vot şti niciodată problemele reale pe care le aveţi? Niciun om care a bătut vreodată la uşa mea nu a plecat fără să îl ajut", a declarat democrat liberalul.

La evenimentul din Vama Veche, deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, candidat ARD pentru un nou mandat pe acelaşi colegiu, le-a explicat cetăţenilor că susţine în continuare procesul de descentralizare, finalizarea Codului administrativ, dar şi reorganizarea administrativ-teritorială pe regiuni.

Tănase Barde s-a aflat şi ieri alături de cetăţenii din colegiul său fiind, de data aceasta, împreună cu deputatul Constantin Chirilă în localitatea Negru Vodă. Cei doi candidaţi ARD la un mandat de senator, respectiv de deputat în Colegiul 4 au fost prezenţi atât la târgul din localitate, cât şi la întâlnirea cu alegătorii, acţiune organizată în Darabani. În acest context, Tănase Barde şi Constantin Chirilă au venit în faţa oamenilor cu soluţii la problemele de care se lovesc aceştia. La finalul zilei, candidatul ARD Constanţa la un mandat de senator în Colegiul 2 şi aspirantul la un nou mandat de deputat în Colegiul 4 au acceptat invitaţia la dialog a tinerilor din Negru Vodă. Discuţia s-a concentrat în jurul unor subiecte precum reforma în educaţie, programele specifice adresate tinerei generaţii şi şansele pe care aceasta din urmă le are pe piaţa muncii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii