Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii USL s-au întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor Manuela Mitrea - „Dacă vrem să fim o ţară fără sindicate, nu ne îndreptăm spre democraţie" (galerie foto)

ro

22 Nov, 2012 02:13 3021 Marime text
sindicate_manuela_mitrea_22.jpgCandidaţii USL Constanţa la alegerile parlamentare din 9 decembrie, deputatul Eduard Martin (Colegiul 6), Mircea Titus Dobre (Colegiul 7), deputatul Manuela Mitrea (Colegiul 8), senatorul Alexandru Mazăre (Colegiul 3) şi senatorul Nicolae Moga (Colegiul 2), s-au întâlnit, ieri, cu reprezentanţii sindicatelor constănţene din aproape toate sectoarele de activitate.

Sindicaliştii constănţeni au dat curs invitaţiei candidaţii USL Constanţa la alegerile parlamentare din 9 decembrie şi au venit în număr mare la discuţii. Sala de Protocol a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a devenit neîncăpătoare pentru cei care au ţinut să discute cu politicienii. Printre sindicatele care au dat curs invitaţiei parlamentarilor s-au numărat Cartel Alfa, Petromar, sindicatul de pe Platforma Midia, dar şi sindicatele medicilor şi poliţiştilor.

sindicate_mircea_titus_dobre.jpg În acest context s-a discutat despre Legea dialogului social, Codul Muncii Legea salarizării. „Pentru mine este o bucurie că aţi venit la întâlnirea cu noi. Cred că legătura dintre noi, politicieni, şi sindicate trebuie refăcută. Sper ca această întâlnire să fie un prim pas a intrării în normalitate", a declarat, la rândul său, Mircea Titus Dobre. „USL are deja programul de guvernare bine mediatizat. Îl puteţi citi şi dumneavoastră. Vă promitem că dacă vom fi la guvernare nu vom fi surzi la problemele dumneavoastră, aşa cum au fost predecesorii", a punctat Eduard Martin. „Am luat în grijă două cămine cu copii fără familii. În mare parte cunosc problemele cu care se confruntă. Au fost oameni aici care ne-au mulţumit şi au spus că de patru ani nimeni nu s-a mai întâlnit cu sindicatele. Cineva spunea că s-a încercat la nivelul puterii de până acum şase luni să se desfiinţeze aceste sindicate ori asta mi se pare foarte grav. Dacă vrem să fim o ţară fără sindicate, nu ne îndreptăm spre democraţie", a adăugat şi Manuela Mitrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii