Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania lui Chiru contra lui Mazăre, eşec pe net

ro

03 Oct, 2011 01:00 2581 Marime text
cap_10.jpgNumai 410 vizitatori şi-au exprimat opţiunea cu privire la demiterea lui Radu Mazăre pe pagina de Internet www.mazaredemis.ro

Ameninţarea pe care Christian Gigi Chiru i-a adresat-o primarului Radu Mazăre, aceea că va strânge semnături pentru demiterea edilului, nu pare a avea un foarte mare efect asupra electoratului.

Pe 1 septembrie, şeful pedeliştilor locali a apărut la ora 11.00 la Primărie, cu clepsidra în mână, pentru a-i cere lui Mazăre demisia. Numai că edilul nu era la birou, iar funcţionarii din subordinea acestuia nu i-au permis accesul lui Chiru mai departe de holul de la intrare. În faţa clădirii care adăposteşte Primăria, Chiru, alături de câţiva bătrânei şi simpatizanţi ai PDL au semnat pentru demisia lui Mazăre. Dacă nu au avut noroc cu onoarea, au încercat cu semnătura. Campania are şi reprezentare online, prin intermediul site-ului www.mazaredemis.ro. Doar că, din câte putem observa, campania lui Chiru nu a fost un succes. Numai 410 vizitatori şi-au exprimat opţiunea cu privire la demiterea lui Radu Mazăre pe pagina de Internet a lui Chiru. chiru.jpgDintre aceşti 410, 263 (64%) s-au declarat a fi de acord cu îndepărtarea lui Radu Mazăre, în timp ce restul de 147 de persoane au răspuns în favoarea edilului. De asemenea, proiectul „Mazăre demis" are şi pagină de Facebook. Doar că numai opt persoane au fost impresionate şi au dat Like proiectului (http://www.facebook.com/pages/MazareDemisro/247771575262887). Putem observa foarte uşor lipsa de interes pe care demersul lui Christian Gigi Chiru o „stârneşte" în rândul internauţilor. Şi, cum primarul Radu Mazăre este un tip destul de activ în mediul online, familiarizându-se de-a lungul vremii cu reţelele de socializare, mai întâi hi5, apoi Facebook, putem trage concluzia că tinerii „chat-uitori" îl preferă la Primărie, decât demis. Nu avem decât să aşteptăm rezultatele semnăturilor pe hârtie pe care Christian Gigi Chiru şi pedeliştii săi le strâng pentru a-l da jos pe Radu Mazăre.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii