Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătălia pentru şefia fostului birou SAPARD, pe 6 decembrie Trei potenţiali contracandidaţi pentru Adrian Sponte

ro

23 Nov, 2010 00:00 3647 Marime text

concurs_sponte_-_adrian_sponte.jpgLupta pentru şefia Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud Est Constanţa se va da pe 6 decembrie.

Anunţul privind desfăşurarea concursului a fost publicat zilele trecute pe site-ul APDRP. Examenul se va susţine începând cu ora 10.00. În anunţul postat pe site-ul APDRP se precizează că ocupanţii posturilor trebuie să aibă studii superioare de lungă durată economice, juridice sau tehnice. De asemenea, se cere ca participanţii la concurs să cunoască limba engleză, la nivel mediu, să deţină cunoştinţe de operare PC - Word, Excel, Internet, Acces - la nivel mediu. Pentru posturile de conducere se cere o vechime în specialitate de minim cinci ani şi o vechime în funcţii de conducere de minim un an şi şase luni. Concursul va consta într-o probă scrisă şi un interviu din tematica afişată la sediul APDRP sau pe site-ul instituţiei. Dosarele de concurs se vor depune până cel târziu la data de 29 noiembrie, ora 16.00, la sediul APDRP.

În ediţii anterioare relatam care sunt potenţialii candidaţi din Constanţa pentru acest post. Participantul susţinut oficial de organizaţia judeţeană PDL Constanţa pentru şefia CRPDRP este democrat-liberalul Adrian Sponte. Acesta a optat pentru conducerea CRPDRP încă din ianuarie 2009, când filiala judeţeană PDL Constanţa a făcut nominalizările pentru şefia deconcentratelor. "M-am înscris la concurs. Am susţinerea politică pentru ocuparea acestei funcţii, dar trebuie să dovedesc şi experienţa profesională", ne-a declarat Adrian Sponte, care le-a urat succes, cu acest prilej, contracandidaţilor. În ediţii anterioare arătam că şi actualul şef delegat al CRPDRP Constanţa, fostul adjunct al instituţiei, Iulian Stoian, îşi doreşte să candideze. De asemenea, nu este exclus ca şi Gabriel Ioniţă - fostul şef al CRPDRP Constanţa să-şi depună din nou dosarul pentru ocuparea funcţiei din care tocmai a fost pus pe făraş. Reamintim că Ioniţă s-a numărat printre cei mai longevivi şefi de descentralizate, reuşind să se menţină în funcţie pe durata a trei guvernări: PNL, PSD-PDL şi PDL-UDMR. O a patra candidată ar putea fi Simona Leoveanu, şefa Oficiului Judeţean pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 23 Nov, 2010 23:21 MULT SUCCES ADI !
  • razvan 23 Nov, 2010 12:58 Succes Adi!
  • ione 23 Nov, 2010 11:59 Mult succes si organizatia de la Valcea e alaturi de tine
  • MICHEL PLATINI 23 Nov, 2010 08:39 MULT SUCCES ADI ! SPER SA NU ITI MAI BAGE BETE IN ROATA TOCMAI "COLEGII" DIN PDL
  • cristina 23 Nov, 2010 01:14 Am fost colega cu Adrian 12 ani si stiu ca el este omul potrivit la locul potrivit asa cum si la scoala era mereu pe primul loc si gata intotdeauna sa sara in ajutor. Cristina from Michigan
  • ana 22 Nov, 2010 23:28 multa bafta!