Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Catavencu Sa-l prajim pe Mazare! - Coalitia Antimazare

ro

10 Jun, 2009 11:21 1732 Marime text
Taxa din Mamaia a revenit, cu nesimţirea care a consacrat-o. Haiducii lui Mazare, pitiţi în chioşcuri cu barieră, aţin calea şoferilor care n-au număr de Constanţa, şi le bagă mâna în buzunar. Ai, n-ai treabă în Mamaia, te duci la Năvodari, la Bucureşti sau Cetatea Albă, dai 3 lei. Ai uitat să mergi la farmacie şi te întorci în Constanţa - dai 3 lei la întoarcere. Pe scurt, ca să te bucuri de stalinismul kitsch al unei staţiuni la a cărei zidire a pus umărul sudoarea întregului popor, trebuie să sari cu banul.

Păi să nu le f... facem şi noi la fel? În fond, ce ne trebuie? Un plan şi nişte bariere. Planul e simplu: o listă cu toate staţiunile ţării şi cu primarii lor pe care să-i convocăm pe un chat gigant. Scoatem din discuţie PSD-ul, şi cu primarii rămaşi, închegăm Coaliţia Antimazăre.

Coaliţia Antimazăre plasează la intrarea tuturor staţiunilor nonpesede bariere şi încasează, DOAR DE LA MAŞINILE CU NUMAR DE CONSTANŢA, taxa de trecere. Şi, din două una: ori constănţenii îl dau jos pe Mazăre, ori, din birul obţinut, facem telegondole în toată ţara.

http://www.catavencu.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrew 10 Jun, 2009 11:35 Imi imaginez fetele voastre, ale celor de la catavencu si cei care doresc ca Mazare sa nu mai fie primar, imi imaginez cata frustrare va fi in voi dupa ce vor fi anuntate rezultatele alegerilor locale din 2012 si dupa ce va-ti chinuit sa-l denigrati pe primar, sa denigrati totodata orasul Constanta si pe cei care l-au votat pe actualul primar sa constatati ca a fost in zadar, Mazare obtinand inca un mandat, din primul tur si cu peste 70%...ar fi a 4-a oara si se pare ca nu aveti sanse, atunci de ce tot incercati? de ce nu va bateti in proiecte si nu in prostii politicienesti? Va spun eu, 20 de procente le ia Mazare pe barba voastra.
  • ofticatu 10 Jun, 2009 08:04 NU DOMNILOR PUNETI BARIERE PENTRU PENSIONARII CARE L-AU VOTAT PENTRU UN PUI DE CREVEDIA!!!!!!!