Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa from UNPR Constanta; UNPR Constanta se intareste cu noi membri

ro

13 Feb, 2015 12:14 1492 Marime text
Organizatia Municipala a UNPR Constanta si-a intarit echipa prin primirea in randurile sale de noi membri. In cadrul sedintei de Birou Municipal, desfasurate aseara, presedintele organizatiei, deputatul Florin Gheorghe a facut o prezentare privind situatia politica actuala precum si necesitatea atragerii de noi membri. Astfel, liderul UNPR a anuntat primirea, in cursul lunii ianuarie a doua noi persoane in randul formatiunii politice. Este vorba despre doamna Emilia Murineanu, care ocupa functia de director al AJOFM Constanta. Noua membra a UNPR va prelua coordonarea organizatiei municipale de femei. Emilia Murineanu isi propune ca organizatia de femei a partidului sa devina mult mai activa si sa propuna proiecte concrete de implicare in viata comunitatii. „Am dorit sa vin in UNPR deoarece aici s-a inceput, inca de anul trecut, constituirea unei echipe solide si energice. Vreau sa contribui si eu, atat cu experienta politica pe care o am, dar mai ales cu experienta de viata, la crearea unei organizatii in care femeile sa aiba un cuvant de spus” a afirmat Elena Murineanu.
Pe de alta parte, si organizatia municipala de tineret are un nou coordonator. Este vorba de George-Alexandru Dragan, student al Universitatii Ovidius din Constanta si lider in Liga Studentilor. Tanarul membru UNPR este o prezenta activa in viata studenteasca constanteana, fiind student al Facultatii de Istorie si Stiinte Politice. „Imi place echipa in care am venit. Imi place faptul ca este dinamica, iar multi membri din conducere sunt tineri. Cred ca vom face o treaba buna impreuna” a tinut sa precizeze George-Alexandru Dragan.
 
La randul sau, presedintele Organizatiei Municipale, deputatul Florin Gheorghe, a dorit sa le transmita celor noi veniti un „bun venit” in partid si sustine ca in anul 2015 va continua consolidarea UNPR Constanta „Ma bucur ca vin alaturi de noi oameni de care avem nevoie. Sunt oameni care pot aduce un suflu nou in organizatia UNPR Constanta. Anul acesta vom consolida organizatia prin aducerea unor persoane care prezinta un anumit grad de moralitate” a declarat Florin Gheorghe. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii