Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Universitatea Ovidius

ro

31 Mar, 2014 14:46 858 Marime text
În perioada 3 - 5 aprilie 2014, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, Uniunea Internaţională a Executorilor Judecătoreşti, INPPA și Baroul Constanța, organizează Conferința cu tema „Reforma statală prin prisma noilor coduri juridice”.
Conferința se desfășoară pe patru secțiuni: Drept civil, Drept procesual civil în data de 3 aprilie; Drept penal, Drept procesual penal în data 4 aprilie.
Manifestarea se bucură de participarea unor profesori și specialiști cu recunoaștere națională și internațională, printre care prof.univ.dr. Marian Nicolae, prof.univ.dr. Nicolae Volonciu, Universitatea București, prof.univ.dr. Ioan Leş, conf.univ.dr. Sebastian Spinei, de la Universitatea „Lucian Blaga”, Sibiu, prof.univ.dr. Natalie Fricero, Universitatea Nice, Franța, prof.univ.dr. George Antoniu, Universitatea Danubius, Galați, prof.univ.dr. Tudorel Toader, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, lect.univ.dr. Mircea Ursuţa, Universitatea din Oradea, lect.univ.dr. Claudiu Constantin Dinu, Universitatea București, Francoise Andrieux, secretar general al UIHJ, procuror Plamen Nikolov, Bulgaria, ex.jud. Bogdan Dumitrache, jud.dr. Mihail Udroiu, unul dintre cei care a lucrat la Noul Cod Penal și Noul Cod de Procedura Penală.
            În deschiderea conferinței, în data de 3 aprilie (de la ora 9.00), va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Natalie Fricero, profesor la Universitatatea Nice, Franța. Totodată, se va semna un acord de parteneriat între Facultatea de Drept și Științe Administrative și Uniunea Internațională a Executorilor Judecătorești, reprezentată în cadrul conferinței de către domnul președinte Leo Netten. Toate lucrările conferinței se vor desfășura în Aula Magna (sediul Universității din Bdul Mamaia nr. 124).
Conferința cu tema „Reforma statală prin prisma noilor coduri juridice” a Facultății de Drept și Științe Administrative prefaţează Zilele Porţilor Deschise, manifestare cu tradiţie a Universităţii „Ovidius”, de prezentare şi promovare a ofertei educaţionale 2014.
 
Biroul de promovare și relații publice,
31 martie 2014
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii