Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de promovare a Universității „Ovidius” la Chișinău, Bălți și Cahul

ro

06 Jul, 2015 14:09 1017 Marime text
Universitatea „Ovidius”, prin Organizația Studenţilor Basarabeni din Constanţa, își prezintă oferta educațională pentru anul universitar 2015 – 2016 la Chișinău (în perioada 10 - 12 iulie), Bălți (14 - 15 iulie), Cahul (17 -18 iulie), în cadrul Târgului Universităților din România, eveniment organizat de Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB România).
În cadrul acestei manifestări, membri ai organizațiilor studențești basarabene vor prezenta tinerilor de peste Prut ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ pe care le reprezintă, numărul de locuri, perioada și modul de aplicare.
Ajuns la cea de-a IV-a ediție, Târgul are scopul de a consilia și informa absolvenții care doresc să-și continue studiile în România. Voluntarii din cadrul Organizației Studenţilor Basarabeni din Constanţa vor prezenta oferta educaţională a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, vor oferi informaţii legate de procedura de admitere, acte necesare, metodologie şi vor împărtăşi din experienţa personală.
Conform metodologiei de şcolarizare a cetăţenilor de origine română, perioada de depunere a dosarelor pentru admitere la studii în România este 17 – 31 iulie 2015. Dosarele urmează să fie depuse personal la sediile misiunilor diplomatice ale României din Cahul, Chișinău și Bălți.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii