Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romania Joaca Tenis la Dublu in 15 orase

ro

30 Oct, 2015 16:14 2995 Marime text
Cel mai mare simultan de turnee de dublu din tara da startul Winter Series 2015-2016

S-au deschis inscrierile pentru primele turnee Winter Series ce fac parte din calendarul de iarna 2015-2016, coordonate de Tenis Partener, cel mai mare circuit de tenis pentru amatori din tara noastra.

 Al 6-lea sezon dedicat sportului alb, desfasurat pe terenuri acoperite, pastreaza traditia si asigura prim-planul probei de dublu, cele mai importante turnee din cadrul Winter Series  urmand sa fie cuprinse in aceasta proba.

Primele competitii vor incepe de pe 2 noiembrie, iar startul oficial se va da odata cu cel mai mare simultan de turnee de dublu din tara Romania Joaca Tenis la Dublu, ce se va desfasura in weekendul 21-22 noiembrie a.c., in peste 15 orase.

In timpul sezonului, reperele pentru proba de dublu sunt reprezentate de: Super turneele cu niveluri intregi si intermediare din Bucuresti - cu recordul de 92 de echipe inscrise, in cadrul turneului de la Clubul Dinamo, in 2014; Super Golduri la Timisoara, Craiova si Cluj-Napoca; turnee consistente la Targu Mures, Constanta, dar si Targu Jiu.

Pentru cei mai competitivi dintre jucatori destinatia este foarte clara: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 500 de turnee. Nu vor fi neglijate nici turneele de simplu, aproximativ jumatate dintre evenimente urmand sa contina si probe de simplu. Pasionatii de sportul alb se pot inscrie pe adresa: tp@mpg.com.ro.

Calendarul pentru urmatoarea perioada va fi finalizat si publicat in sectiunea de Turnee de pe pagina oficiala a Tenis Partener, pana saptamana viitoare. Este important de precizat ca noutati in agenda pot aparea oricand, mai ales ca vecinii de la sud de Dunare inaugureaza sali de tenis la Ruse si Dobrich si sunt nerabdatori sa ne gazduiasca.
 
Pentru mai multe detalii despre Winter Series 2015-2016 si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro si dar si pagina Facebook Tenis Partener.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii