Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de înmânare a diplomelor absolvenţilor cursurilor de ţesătorie manuală şi competenţe antreprenoriale 13 februarie 2015

ro

13 Feb, 2015 14:46 1068 Marime text
Astăzi, 13 februarie 2015, un număr de 56 dintre absolvenţii cursurilor de formare profesională în ţesătorie manuală şi competenţe antreprenoriale organizate la Cumpăna au primit diplomele de absolvire în cadrul festivităţii organizate în localitate, la Centrul medico-social.

Cursurile de formare profesională au fost organizate în cadrul proiectului “MADE IN RURAL”, proiect de dezvoltare economică al Fundaţiei World Vision România prin care se oferă gratuit calificare, consiliere şi mediere profesională şi sprijin pentru începerea unor mici afaceri. Proiectul se desfăşoară în perioada 31 martie 2014 – 31 septembrie 2015 în beneficiul persoanelor din mediul rural, judeţele Bistriţa-Năsăud, Constanţa, Cluj, Dolj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Vaslui şi Vâlcea. 

În Constanţa peste 200 de persoane casnice, şomeri şi agricultori de subzistenţă au participat până în luna februarie la sesiuni de consiliere profesională derulate în cadrul acestui proiect.

Acest proiect se derulează la nivel de comună în cadrul parteneriatului cu Primăria şi Consiliul local Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii