Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamna Mariana Gâju, Primarul comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, a primit premiul „Politicianul Anului“ 18 Martie 2015

ro

18 Mar, 2015 12:22 978 Marime text
Doamna Mariana Gâju, Primarul comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, a primit premiul “Politicianul Anului” în cadrul celei de-a II-a ediţii a
Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială
 
A doua ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a avut loc marţi, 17 martie 2015, la Ateneul Român din Bucureşti. Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, a celebrat Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014.

Pentru cele 18 premii care s-au decernat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost nominalizate 599 de persoane. În etapa de vot online s-au înregistrat 105.146 de voturi pentru persoanele nominalizate.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială au fost prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei a fost maestrul Gheorghe Zamfir.
Doamna primar Mariana Gâju a fost însoţită atât de asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, dar şi de către asistenţii sociali înscrişi în Sucursala Teritorială Constanţa -Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali.
Un loc important a fost ocupat de doamna inspector Marcela Avram din cadrul SPAS Cumpăna, care a fost nominalizată la categoria “Asistentul Social din domeniul combaterii discriminării/minorităţi” care a primit “Diploma de Excelenţă”.

Mulţumim şi pe această cale tuturor persoanelor care ne-au acordat votul de încredere, atât doamnei primar Mariana Gâju, cât şi asistenţilor sociali nominalizaţi. Împreună formăm o echipă performantă, iar câştigul este al nostru, al tuturor. Felicitări tuturor câştigătorilor! Felicitări organizatorilor! Felicitări “familiei mari” a comunei Cumpăna, judeţul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii