Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR - 1 MILION DE SEMNĂTURI PENTRU VICTOR PONTA PREȘEDINTE

ro

30 Apr, 2014 17:45 1262 Marime text
Uniunea Naţională pentru Progresul României lansează astăzi, 27.04.2014, o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţia României.
 
Susţinerea pentru această candidatură a fost exprimată de Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei PSD – UNPR – PC la alegerile pentru Parlamentul European. Gabriel Oprea a declarat că ”Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat, liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligația să ajungă preşedintele României!
 
Aceeaşi opţiune este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii UNPR. Pensionarii membri ai Uniunii își doresc un președinte tânăr care să poată rezolva problemele celor în vârstă. Femeile din UNPR susțin un președinte care să le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un președinte energic, un tânăr care la revoluție avea o vârstă apropiată de a lor, un lider care, prin parcursul și cariera sa profesională, dă tuturor speranţa că prin muncă se poate reuşi. 
 
UNPR consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta.
 
 
          Biroul de Presă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii