Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Raportul Curții de Conturi, „Călcâiul lui Vrabie”

ro

27 Oct, 2016 10:51 2182 Marime text
 În ultimele zile a apărut în presă un scandal care, încet-încet, pare a fi îngropat și dat uitării. Pentru că, scandalul îl privește pe nimeni altul decât pe Valentin Vrabie, primarul A.L.D.E. al municipiului Medgidia.
Ce mă surprinde este atitudinea de a pune ”batista pe țambal” de către cei care sunt victime în acest scandal, anume de către PNL.
 
Mai pe scurt, primarul A.L.D.E., Vrabie, a bătut un consilier PNL!
Motivul este că i-a fost solicitat de către PNL-ist, raportul Curții de Conturi.
 
Lucru perfect legal, transparența acestui raport al Curții de Conturi. Dar, pentru că Vrabie a fost și pe la PNL-iști la porți, a știut că aceștia nu vor lua poziție împotriva sa, dacă va căsăpi fizic consilierul lor PNL de la Peștera.
Așa că ”dă-i și omoară-l” pe om pentru că a îndrăznit să ceară socoteală la cum s-au cheltuit banii publici!
          Domnilor PNL-iști, apărați-vă oamenii! Așa se procedează într-o echipă. Nu vă cere nimeni să vă ”bateți” cu A.L.D.E. VRABIE, dar luați poziție publică față de atitudinea acestuia, pentru că v-a bătut fizic un consilier local.
Dar, trecând peste altercația mai sus menționată, rămâne motivul acesteia: RAPORTUL CURȚII DE CONTURI ȘI  CHELTUIREA BANULUI PUBLIC de către actualul A.L.D.E., VRABIE, primarul de la Medgidia!
Deci, ”trădare, trădare dar să știm și noi”, s-ar traduce în cazul A.L.D.E. VRABIE  - ”cheltuiesti, cheltuiești dar să știm și noi”.
 
          Așa că, domnule Vrabie de la A.L.D.E., îți solicit public să pui la dispoziția presei RAPOARTELE CURȚII DE CONTURI din perioada 2012-2016 ale ultimului dumneavoastră mandat de la Peștera.
Atitudinea dumneavoastră de a lovi un consilier local, fie el și de la PNL, ne face să fim suspicioși în privința acestor RAPOARTE.
Nu vrem să credem că ați cheltuit din banii publici în mod nelegal și pentru asta vă este frică să le faceți publice.
Oare consilierul local PNL, dl. Mircea Moise, consilier pe care partidul său (unde ați vrut să vă înscrieți ca MARE INDEPENDENT din administrație) nu
 l-a apărat, a găsit………„Călcaiul lui Vrabie” ?
 
  
 
 
 
                                                          PREȘEDINTE PMP CONSTANȚA,
                                                          CLAUDIU- IORGA PALAZ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii