Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă UNPR

ro

14 Nov, 2015 17:09 1185 Marime text
Domnul Gabriel Oprea, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României,  transmite un mesaj de solidaritate cu poporul francez,  în urma atentatelor teroriste de la Paris.

"Îmi exprim durerea pentru pierderea suferită de poporul francez și mă alătur celor care văd în aceste atentate teroriste un nou atac barbar și sângeros la adresa lumii civilizate. Lupta pentru protejarea vieții și a valorilor occidentale trebuie să continue cu mai multă intensitate, iar preocuparea pentru prevenirea actelor teroriste să fie permanentă la nivelul statelor și instituțiilor europene.
România este o țară sigură, dar acest statut trebuie apărat cu și mai multă determinare de acum înainte. Faptul că deja s-au luat măsuri suplimentare pentru securizarea granițelor țării arată că instituțiile își fac datoria. Însă nu trebuie uitat niciodată că misiunea noastră, ca membri ai Uniunii Europene și membri NATO, este nu doar să ne protejăm în fața terorismului global, ci să participăm direct la identificarea și la distrugerea cauzelor care îl determină."

Gabriel Oprea
Președinte UNPR

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii