Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PSRO Constanța dezaprobă sfidarea consilierilor locali municipali față de cetățeni, după ce ședința de astăzi s-a amânat pentru că anumiți consilieri sunt în vacanță

ro

07 Oct, 2015 15:34 1133 Marime text
PSRO Constanța condamnă spectacolul public pe care aleșii locali municipali îl pun în practică de ani buni și pentru care nu sunt trași la răspundere în niciun fel. Astăzi, o dată în plus, am participat la un alt episod al acestui dezinteres manifestat de mulți dintre aleșii locali trimiși în forul decizional al municipiului de către majoritatea cetățenilor pentru a le rezolva problemele. Sedința convocată astăzi nu a avut cvorum pentru discutarea proiectelor înscrise în ordinea de zi pentru că anumiți consilieri sunt în vacanță. PSRO Constanța trage un semnal de alarmă pentru viitorul acestui oraș.
„Constănțenii sunt spectatorii unui circ public prost regizat. Am văzut cum proiecte de interes local au fost amânate din lispa cvorumului, adică din lipsa de respect a unor oameni aleși în aceste funcții publice de cetățenii care au sperat la un nivel de trai mai bun. Dacă această absență ar fi fost datorată rezolvării unor situații urgente, atunci scuza publică posibil să fi fost acceptată și de această dată, însă consilierii locali nu s-au prezentat la ședință numai din cauză că sunt plecați în vacanță. Absolut incredibil, în condițiile în care ședințele de Consiliu Local se desfășoară o singură dată pe lună! În aceste condiții, consilierii locali municipali din Constanța au dovedit, dacă mai era nevoie, că respectul față de cetățeni este trecut în linia secundă și interesele personale sunt cele care primează! PSRO Constanța dezaprobă acest mod jignitor de abordare a unor teme serioase și consideră că practica aceasta trebuie să înceteze, iar consilierii locali să știe că inteligența constănțenilor nu poate fi jignită în mod constant și măsurile legale în aceste cazuri trebuie să fie puse în aplicare, fără a ne mai ascunde după tertipuri de prost gust”, a declarat Virgil Senopol, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Social Românesc.
 
Biroul de presă al PSRO Constanța
--
Virgil Senopol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii