Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi Mă angajez ca lista de consilieri locali să respecte criteriile de integritate şi principiul cotelor de gen. Fără oameni tributari lui Vanghelie

ro

10 Mar, 2016 11:57 1986 Marime text

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, se angajează ca lista de consilieri să respecte atât criteriile de integritate asumate de liberali, dar şi principiul cotelor de gen. De asemenea, candidatul PNL a afirmat că lista nu va conţine oameni care consideră că banii publici reprezintă sursa lor de îmbogăţire.

“De ieri, candidatura mea pentru funcţia de Primar al Sectorului 5 din partea PNL a devenit o realitate oficială. Prioritatea imediată, în acest context, va fi lista de consilieri alături de care voi intra în cursă. Aşa cum am mai spus, mă angajez ca această listă să respecte criteriile de integritate şi principiul cotelor de gen. Nu voi putea intra într-o competiţie dură alături de oameni cu probleme penale sau cu vocaţie de business pe bani publici. Îmi doresc în echipă oameni maturi, dar şi tineri aflaţi la prima experienţă politică”.

Raeţchi a anunţat şi că membrii PNL Sector 5 au la dispoziţie o săptămână pentru a-şi clarifica “dilemele identitare”.

“În al doilea rând, îi chem pe toti liberalii la o lupti neechivoci cu Vanghelie și PSD. Voi oferi tuturor membrilor PNL Sector 5 aflaţi în dileme identitare un răgaz cinstit de gândire de o săptămână. Timp suficient pentru a-şi clarifica statutul, nemultumirile, nostalgiile şi pentru a putea face o opţiune clară. În faţa unei lupte esenţiale cu stânga reprezentată de PSD şi Marian Vanghelie, PNL nu îşi permite niciun soi de ambiguitate: ar fi necinstit faţă de o majoritate solidă a cetăţenilor care doresc o schimbare profundă în Sectorul 5. Nu voi accepta în echipa noastră oameni cu dublă comandă, tributari primarului suspendat al Sectorului 5, nici persoane care înţeleg doar să fructifice apartenţa la PNL pentru beneficii personale. După clarificări, voi face publică poziţia lor”.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii