Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacşişul - Prima Temă la ”Ora Guvernului”

ro

14 May, 2015 09:21 962 Marime text
 Luni, 18 mai 2015, în plenul Camerei Deputaţilor, Grupul Parlamentar Democrat şi Popular, primul grup din Parlament care pune în aplicare  noile reglementări ale Regulamentului Camerei Deputaţilor, cheamă la ”Ora Guvernului” pe Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru a explica logica politicii de impozitare a bacşişului, dar şi  aşteptările Guvernului de la această măsură.
          Grupul Parlamentar Democrat şi Popular a adresat domnului  Ministru Eugen Teodorovici o serie de întrebări care privesc atât verificarea respectării acestor măsuri, cât şi raţionamentul luării unei asemenea decizii.
          De asemenea, Ministrul Finanţelor este întrebat dacă s-a făcut înainte un studiu să se vadă dacă măsura reprezintă o sursă reală şi consistentă de atragere de fonduri  la Bugetul de Stat .
          În speranţa că domnul Ministru va şti să ne explice DE CE, CUM şi   DACĂ se merită să luăm din buzunarul şi aşa sărac al lucrătorilor din servicii impozitul pe bacşiş, aşteptăm dovezile şi strategia gândită de Guvernul României la momentul luării măsurii  de impozitare a bacşişului.
                                                        
 
     ŞTEFAN BURLACU
 Liderul Grupului Parlamentar Democrat şi  Popular
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii