Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Paul cu ocazia lansării candidaților europarlamentari ai PDL Ponta cu Putin, Blaga cu Daul. PSD cu infractorii, PDL cu europenii

ro

31 Mar, 2014 14:49 1324 Marime text
Cu ocazia lansării candidaților europarlamentari ai PDL, în prezența fostului premier moldovean Vlad Filat și a liderului PPE Joseph Daul, a fost deconspirat încă un adevăr: Ponta cu Putin, Blaga cu Daul. PSD cu infractorii și PDL cu europenii.
 
„De 7 ani suntem în UE. Totul a fost posibil pentru că cei mai buni 5 miniștri ai PDL – Blaga, Macovei, Barbu, Boagiu și Flutur – au ridicat stegulețele roșii pe interne, justiție, mediu și agricultură și ne-am integrat în Europa. Azi avem nevoie, mai mult ca oricând, de Unitate și Forță românească de Dreapta pentru respectarea valorilor europene. PDL transmite azi un puternic mesaj politic de dreapta pro-european și anti-corupție. Europa nu e doar o alternativă logică la naționalism, ci e o idee, un suflet european. Europa începe cu tine, cu fiecare dintre cei care ne ascultă, iar PDL este singurul partid cu adevărat pro-european, pro-vestic” a declarat Andreea Paul, Prim-Vicepreședinte al PDL.
 
„Soția Daciana e cea mai mica problemă a listei PSD și PC. Pe cine trimit PSD și PC, pitiți sub sigla USD, în PE, bătându-se cu pumnul în piept că România trebuie să fie mai bine reprezentata la Bruxelles? O privire pe listă ne lămurește – pe protejații lui Iliescu, Năstase, Vanghelie și Voiculescu! Aceștia sunt politicienii care, potrivit lui Ponta, ar trebui să ne facă cinste: pupilii comunismului cu față umană și ai pușcăriașului Năstase; un fost ministru și parlamentar garantat de Vanghelie și găsit în conflict de interese; un alt fost ministru din fabrica de cadre a lui Voiculescu care speră că în PE nu va observa nimeni că este certată rău cu gramatica limbii române. „Noi nu favorizăm corupția, nu există și nu va exista superimunitate în fața legii”, mințea cu nerușinare un alt candidat de frunte al PSD, Cătălin Ivan.
Sarcina lui și a celorlalți pesediști și peciști la Bruxelles e clară – să apere gașca de mafioți din care fac parte și care a dovedit cu fapte că este în conflict cu legile așa cum sunt ele înțelese în Europa! Calomnia este singura lor arma, supărați că UE a îmbrățișat inițiativa Monicăi Macovei privind confiscarea averilor ilicite și că oficialii europeni țin cu statul de drept. Supărați că UE a îmbrățișat inițiativa lui Theodor Stolojan privind lupta cu evaziunea fiscală în următorii 7 ani în Europa.
Trebuie să spunem lucrurilor pe nume – PSD și PC au nevoie de cât mai multe voturi – și nu se vor da în lături de la nimic pentru a le obține – pentru că are nevoie de cât mai multe trompete la Bruxelles! Are nevoie de cât mai mulți tovarăși și tovarășe de nădejde care să împroaște cu noroi din solidaritate cu clica celor care cred, în cel mai pur stil comunist, că membrii de partid nu pot fi judecați fără acordul partidului.  PDL nu crede asta și am demonstrat-o”, a spus Andreea Paul.
Adevărul este că peste tot pe unde conduc socialiștii în Europa e dezastru. Promit ajutoare și asistență socială, dar rezultatul este mereu șomajul, datoria mai mare a țării și taxe mărite. Economiile puternice sunt conduse de liderii europeni ai PPE. Este și cazul concret al Germaniei, în persoana cancelarului Angela Merkel. La fel cum buna guvernare locală în România se vede în orașele puternice conduse de gospodarii de dreapta ai PDL, precum Alba, Arad, Cluj sau Brașov.
 
„Să nu vă  surprindă că cererile europenilor sunt identice cu cele ale românilor. Să-i ascultăm atenți. Cu toții spun același lucru: nu-mi luați viitorul! Nu-mi luați locul de muncă! Viața continuă să fie dură. Speranța noilor generații, a IMM-urilor trebuie readusă de partidele de centru-dreapta” a ținut să precizeze discursul Andreea Paul.
 
Alături de PPE, PDL a fost partidul responsabilității. Au fost luate deciziile grele care au contat și care au făcut diferența între faliment și creștere economică.
Alegerile care urmează nu pot fi câștigate prin realizările trecutului. Este nevoie de soluții noi pentru creștere economică și locuri de muncă în viitor: taxe mai mici, investiții, educație și birocrație mai puțină – toate pentru a avea locuri de muncă mai multe și de calitate. Locul de muncă dă demnitate românilor, nu asistența socială captivă a partidelor de stânga. PDL are strategii ambițioase favorabile creării de noi locuri de muncă printr-un număr mic de obiective clar definite, prin competitivitate, nu prin populisme și promisiuni mincinoase. Competitivitatea este cea care poate aduce noi locuri de muncă în România. Cu stânga, cu PSD, această oportunitate este pierdută în fiecare zi. Demagogii și populiștii nu au voie să câștige următoarele alegeri.
 
„Cred în valorile noastre. Cred că putem propune noi orizonturi românilor. Cred în fiecare dintre dumneavoastră. În abilitățile noastre de a-i face pe oameni să creadă că PDL-ului îi pasă de oameni. Vorbim despre rigoare, dar și despre solidaritate deopotrivă. Unitatea dintre muncă și solidaritate va învinge. Nu văd o altă construcție politică care să poată duce la crearea de noi locuri de muncă și care să iubească mai mult Europa unită, decât PPE și în România, PDL. Victorie PDL! Am grijă de tine! Tu ești viitorul meu!” a precizat în finalul discursului Andreea Paul.
 
 
--
 
Andreea PAUL

Prim-vicepresedinta PDL,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii