Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL

ro

18 Oct, 2013 12:32 883 Marime text
La data de 15 octombrie 2013, vicepreședintele PNL Sector 3, Victor - Lucian Ionescu, a fost numit în funcția de subsecretar de stat al Ministerului Tineretului și Sportului.
              În perioada mai 2012 – martie 2013, Victor - Lucian Ionescu a ocupat funcția de vicepreședinte al fostei Autorități Naționale pentru Sport și Tineret (ANTS). În această calitate, a coordonat definitivarea obiectivelor strategice naționale pentru tineret, document ce a stat la baza elaborării Strategiei Naționale a MTS, program aflat dezbatere publică.
              Între realizările sale, ca vicepreședinte al ANST, se numără finalizarea Proiectului de lege a voluntariatului, alcătuirea, împreună cu MECTS, a documentației finale pentru elaborarea – pentru prima dată din 2008 – a Barometrului pe Tineret (colaborare ANST – ISE) și realizarea unei analize complete care cuprinde situaţia centrelor de agrement proprii, a Direcțiilor Județene de Sport și Tineret, a Caselor de Cultură Studențești şi a Centrelor de Tineret ale ANST.
Victor-Lucian Ionescu a acordat o atenție deosebită realizării unui cadru adecvat pentru asocierea tinerilor în organizații de profil. Astfel, a implementat un program naţional prin care ANST, prin deconcentratele sale, a oferit sprijin şi asistenţă juridică gratuită pentru tinerii care doresc să înfiinţeze organizaţii non-guvernamentale de tineret, a elaborat Catalogului ONG-urilor de tineret și a reînfiinţat Consiliului pe Probleme de Tineret.
În perioada menționată, vicepreședintele ANTS a reprezentat România la cea
de-a noua Conferință a Miniștrilor de Tineret – eveniment organizat sub egida Consiliului Europei și a reprezentat ANST la reuniunea Grupului Tehnic de Lucru pentru Tineri organizat de AM POSDRU, împreună cu alte instituţii publice şi parteneri sociali, în vederea elaborării Ghidului de Accesare a Fondurilor Structurale Europene pentru Tineret.
17 octombrie 2013                            Departamentul de Analiză Politică și Comunicare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii