Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Florin Gheorghe denunța populismul USL din campania electorală

ro

16 Oct, 2013 13:58 885 Marime text
Populismul promovat în campania electorală derulată de USL își arată acum adevărata față. Promisiunile fără acoperire se fac simțite, oamenii încep să realizeze că au fost înșelați de Guvernul Ponta și baronii locali USL.
“Retrăiesc şi acum, cu un gust amar, campania mincinoasă pe care USL a derulat-o încă de la constituirea ei ca alianţă, pe toată perioada opoziţiei distructive. Sindicate, patronate, ONG-uri şi orice altă formă de asociere care mişca în România au fost mânjite cu promisiuni şi minciuni pe care şi acum îmi este greu să înţeleg cum de au fost crezute cu atâta uşurinţă de alegători”, a precizat deputatul PDL de Constanța, Florin Gheorghe.
Nu doar promisiunile făcute oamenilor de afaceri şi sindicaliştilor au fost doar mincinoase, ci acţiunea la guvernare a USL a fost chiar împotriva tuturor angajamentelor asumate în faţa IMM-urilor şi milioanelor de angajaţi.
„Mediului de afaceri i-a promis marea cu sarea şi investiţii publice record care să sporească cererea agregată şi, implicit, creşterea economică. Ştim cu toţii ce au primit întreprinzătorii privaţi din România în ultimul an şi jumătate: 34 de taxe şi impozite noi, investiţii publice reduse la jumătate, controale fiscale dirijate politic şi un nou cod al insolvenţei care să asasineze încet şi sigur tot ce mişcă sau a mai scăpat viu în urma crizei economice” a mai afirmat Florin Gheorghe.
Deputatul constănțean a vorbit și despre milionul de noi locuri de muncă promise şi despre demagogia USL, atunci când vâna cu disperare voturile pline de speranţe ale românilor. Astăzi, când cele 1 milion de locuri de muncă sunt de fapt cei peste 250 mii de şomeri noi, când sindicatele, primite odinioară cu pişcoturi şi şampanie la sediu USL, sunt ţinute pe la uşile miniştrilor şi apostrofate cu sintagma „n-avem!”, când funcţiile şi rolul parlamentar ale unei majorităţi de 70% sunt luate cu japca de Victor Ponta la Guvern ca să legifereze totul prin Ordonanţe de Urgenţă, cred că românii pot însuşi lecţia unei mai bune reflecţii asupra programelor de guvernare mincinoase care nu vor fi niciodată puse în aplicare.
„USL s-a născut din minciună, a ajuns la guvernare prin minciună şi continuă să intoxice zilnic ţara cu minciuni elaborate în departamente de comunicare plătite din bani publici” a concluzionat deputatul PDL de Constanța, Florin Gheorghe, în cadrul unei declarații politice din plenul Camerei Deputaților
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii