Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul Titus Corlăţean a ambasadorului Mexicului la Bucureşti

ro

30 Jul, 2013 18:29 519 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a primit astăzi, 30 iulie 2013, pe ambasadorul Mexicului în România, Maria Cristina de la Garza Sandoval, în vizită de rămas bun.
Cu acest prilej, şeful diplomaţiei române a adresat felicitări ambasadorului mexican pentru activitatea desfăşurată pe timpul mandatului său în România şi pentru contribuţia la dezvoltarea relaţiilor de cooperare dintre cele două ţări.
În cadrul discuţiilor, cei doi oficiali au subliniat disponibilitatea reciprocă pentru amplificarea dialogului politic bilateral şi pentru realizarea acţiunilor prevăzute pe agenda comună la nivel guvernamental şi sectorial. Temele abordate au mai vizat colaborarea în domenii de interes comun, inclusiv cultură, educaţie, actualizarea cadrului juridic bilateral.
 
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a amintit vizita recentă la Ciudad de México a ministrului Economiei din România (15-17 iulie 2013), în marja căreia a fost organizat un seminar de afaceri şi a salutat cursul ascendent înregistrat în ultimii ani, în domeniul cooperării economice şi al schimburilor comerciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii