Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu uitaţi umbrela! Constanţa, sub avertizare de cod galben de ploi

ro

24 Sep, 2015 10:37 1603 Marime text
Meteorologii au emis, astăzi, o atenţionare de furtuni, valabilă pentru întreagă ţară. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, avertizarea intră în vigoare de la ora 16:00, şi este valabilă până sâmbătă, la ora 16:00.
În intervalul menţionat, vor fi perioade de timp cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durata ale vântului. Fenomenele se vor înregistra joi, mai ales în regiunile sud-estice, estice şi zona de munte, iar vineri, în jumătatea de vest a ţării.
Cantităţile de apă vor depăşi local 10-15 l/mp şi izolat 25-30 l/mp. Vor fi condiţii de grindină, anunţă ANM. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza. 

În nord-vestul județului Constanţa, în arealul delimitat de localitățile Cogealac, Vulturu, Saraiu, Horia, Pantelimon, Crucea, Topalu. - sudul județului Tulcea: Beidaud, Casimcea, Gârliciu, Dăeni se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de mici dimensiuni, averse din care se pot totaliza 10-15 l/mp. De aceea a fost emis cod galben. Potrivit meteorologilor, avertizarea este valabilă între 10:45 şi 12:00. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii