Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
22:55 28 04 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Constanţa, sub un nou Cod Galben de ploi însemnate cantitativ

ro

09 Nov, 2016 13:49 1014 Marime text
Din această după-amiază de la ora 14:00 şi până mâine dimineaţă la ora 9:00, Constanţa şi alte zece judeţe din Muntenia şi sudul Moldovei de află sub Cod Galben de ploi însemnate cantitativ.
 
În Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei vor fi intervale de timp în care ploile vor fi abundente, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50...60 l/mp.
 
De asemenea, rămâne în vigoare şi atenţionarea meteo emisă în acaestă dimineaţă la ora 9:30, care anunţă că, până mâine la ora 12:00, Constanţa şi încă zece judeţe sunt vizate de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului şi ninsori în zona montană înaltă.
 
În intervalul menţionat, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În sud şi sud-est va ploua mai ales sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp.
 
Vântul va prezenta intensificări în sud-estul teritoriului, unde viteza la rafală va depăși temporar 50...55 km/h, iar pe litoral 60...70 km/h.
 
La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea intensificări, viscolind ninsoarea.

Citeşte şi...
RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ti-a placut articolul?

Comentarii