Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avantajele mobilei executate la comandă

ro

15 Jan, 2015 16:37 4217 Marime text
În amenajarea de interior, mobilierul este cel care imprimă personalitate spațiului, dictând nota de stil și viziunea proprietarului. Pentru cei care doresc să confere un plus de originalitate propriei locuințe, alternativa la mobilierul în serie o reprezintă mobila execută la comandă.

Consultanță specializată pentru mobilă executată la comadă

Proiectele personalizate implică realizarea mobilierului conform schiței și cerințelor dumneavoastră, ceea ce vă lasă posibilitatea să vă puneți amprenta în totalitate asupra conceptului mobilierului ce vă va însufleți locuința. Alegerea mobilierului la comandă este recomandată întrucât facilitează optimizarea tehnică și funcțională a schiței dumneavoastră pentru ca mobilierul să se poată încadra perfect ca stil și dimensiuni în spațiul destinat, astfel ca fiecare centimentru pătrat să fie utilizat și atent valorificat.

Proiecte detaliate și design personalizat pentru mobila ta

Atunci când clientul își formează o idee despre mobilierul dorit, însă aceasta nu este bine conturată și definitivată, sarcina  specialiștilor noștri este aceea de a stabili împreună cu acesta conceptul de design, precum și îmbinarea armonioasă a corpurilor de mobilier cu celelalte elemente decorative din interiorul amenajat.

Flexibilitatea și posibilitatea de ajustare a design-ului este foarte importantă, de aceea acordăm o deosebită atenție și dezvoltăm proiectul dumneavoastră de la faza inițială, când  specialiștii noștri în proiectare și design se pot deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru schițe și măsurători, pe toata perioada de execuție efectivă a pieselor de mobilier și până în faza de proiect realizat.

Colecții de mobilă executate la comandă de Casa Mobila Simex

Departamentul Casa Mobila Simex de Comenzi Speciale vă pune la dispoziție un portofoliu diversificat de colecții mobilă ce pot fi executate la comandă, prin care ne asumăm angajamentul de a desăvârși orice așteptare și exigență din partea clientului în amenajarea unui spațiu deosebit de rafinat și dezvoltat la cele mai înalte standarde.
Vă invitam să accesați site-ul www.mobilasimex.ro, secțiunea Colecții Mobilă, pentru a descoperi calitatea veritabilă a mobilierului autentic, ce poartă semnătura Simex.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii