Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“LOZUL MIRILOR” revine pentru a patra oara in agentiile loto

ro

07 May, 2015 15:58 1209 Marime text
“LOZUL MIRILOR”, unul dintre cele mai apreciate lozuri in plic, ocupa un loc de special in preferintele romanilor. Loteria Romana care se afla la a patra emisiune a acestui produs, pune “LOZUL MIRILOR” la dispozitia tuturor jucatorilor noua serie de loz incepand chiar din aceasta saptamana.
 
 “LOZUL MIRILOR” aduce jucatorilor norocosi un numar total de 315.886 de premii.
 
Cu numai 2 lei, “LOZUL MIRILOR” ii asteapta pe cei care-si doresc sa-si incerce norocul si sa inceapa altfel o noua zi si o noua viata cu premii importante. Acestea pornesc de la posibilitatea uneia sau mai multor incercari pe drumul spre norocul deschis de Loteria Romana prin “LOZUL MIRILOR”. Premiile puse in joc au valori de 50 de lei, 500, 10.000 precum si marele premiu de 50.000 de lei.
 
Preocuparea companiei pentru ca jucatorii sa poata sa aleaga cel mai potrivit produs loteristic in functie de preferinte si, de ce nu, in functie de momentul si importanta etapei de viata pe care o traiesc, ramane o prioritate pentru Loteria Romana care face tot ce este posibil ca speranta jucatorilor sa poata deveni realitate in orice zi.
 
Cele mai mari premii
care pot fi castigate de jucatori la
“LOZUL MIRILOR” sunt de 50.000 de lei
 
Produsele Loteriei Romane aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii