Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un concurs de angajare și altul de promovare la Primăria Cernavodă

ro

16 Mar, 2013 19:16 2508 Marime text
Primăria Cernavodă va organiza concurs de angajare pentru ocuparea  funcției publice vacante de referent, clasa III, grad principal I din cadrul Serviciului de sprijin și implementare proiecte. Proba scrisă se va desfășura pe 25 aprilie, ora 10.00, iar interviul candidaților admiși – pe 29 aprilie, ora 10.00.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publcării în Monitorul Oficial din 15 martie. Condițiile de participare la concurs și bibliografia necesară sunt afișate la sediul primăriei Cernavodă.

De asemenea, primăria Cernavodă mai organizează un concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef al Biroului Strategie și Dezvoltare Locală. Proba scrisă va fi organizată pe 24 aprilie, iar interviul candidaților admiși – pe 26 aprilie. Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial din 15 martie. Condițiile de participare la concurs și bibliografia necesară sunt afișate la sediul primăriei Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii