Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia angajează! Ce posturi sunt disponibile

ro

10 Oct, 2016 17:40 9762 Marime text
Spitalul Municipal Mangalia organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant – secţia RTVM-NM, a unui post de asistent medical debutant – secţia Ortopedie Traumatologie, post vacant de brancardier – compartimentul Primiri Urgenţe şi a unui post de asistent medical – specialitatea obstetrică ginecologie – bloc naşteri.
 
Astfel, pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant – secţia RTVM-NM, dosarele se depun până la data de 21 octombrie, ora 16.00. Proba scrisă se va desfăşura în data de 31 octombrie, la ora 10.00, iar proba interviu se va desfăşura în data de 2 noiembrie. Doritorii trebuie să aibă diplomă de şcoală postliceală şi să fie membru al OAMMR cu certificat vizat la zi.
 
Pentru postul de asistent medical debutant – secţia Ortopedie Traumatologie, dosarele se vor depune până pe data de 21 octombrie, ora 16.00. proba scrisă se va desfăşura în data de 31 octombrie, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 2 noiembrie. Doritorii trebuie să aibă diplomă de şcoală postliceală şi să fie membru al OAMMR cu certificat vizat la zi.
 
Pentru postul de brancardier – compartimentul Primiri Urgenţe  dosarele se depun până la data de 14 octombrie, ora 16.00. Proba scrisă se va desfăşura în data de 24 octombrie, ora 10.00, iar interviul se va desfăşura în data de 26 octombrie. Pentru ocuparea postului, doritorii trebuie să aibă şcoală generală.
 
Pentru postul de asistent medical – specialitatea obstetrică ginecologie – bloc naşteri, dosarele se depun până pe data de 21 octombrie, ora 16.00. Proba scrisă va avea loc în data de 31 octombrie, ora 10.00, iar interviul se va desfăşura în data de 2 noiembrie. Pentru ocuparea postului, doritorii trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală, examen pentru obţinerea gradului de principal, minimum cinci ani vechime ca asistent medical, membru al OAMMR, cu certificat vizat la zi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii