Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante de şef pentru Poliţia din Cernavodă şi Medgidia

ro

03 Dec, 2015 15:06 1466 Marime text
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 104, organizează examen / concurs prin recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie) pentru ocuparea funcţiei de şef poliţie oraş II la Poliţia oraşului Cernavodă și pentru ocuparea funcţiei de şef poliţie municipiu III la Poliţia municipiului Medgidia.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Constanţa, la numărul de telefon 0241/611364.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii condiţii, din care să exemplificăm doar câteva: să fie absolvenţi de studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă, să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate cu caracter strict secret, să aibă 5 ani vechime în M.A.I., să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs sau să fie declaraţi  „apt” medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere. Lista este însă mult mai lungă. Cei interesaţi pot suna la numărul de telefon menţionat mai sus.

Examenul/concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 16.12.2015, ora 12:00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii