Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Arhivele din Constanţa

ro

16 Jan, 2017 00:00 5280 Marime text
Arhivele Naţionale organizează, pe data de 14 februarie 2017, concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor funcţii publice vacante din cadrul următoarelor structuri: Serviciul Judeţean Hunedoara, Serviciul Judeţean Neamţ, Serviciul Judeţean Sibiu, Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Biroul Arhive Economice, Serviciul Judeţean Botoşani, Serviciul Judeţean Constanţa.
 
La Serviciul Judeţean Constanţa al Arhivelor Naţionale a fost scoasă la concurs funcţia publică de referent clasa a III-a, grad profesional superior. Concursul se va organiza la sediul Arhivelor Naţionale din Bucureşti, bulevardul Regina Elisabeta nr. 49, în data de 14 februarie, ora 11.00 - proba scrisă. Interviul este programat în termen de cinci zile de la data desfăşurării probei scrise.
 
Candidaţii trebuie să aibă studii medii liceale, absolvite cu diploma de Bacalaureat; minimum nouă ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie, grad profesional superior. Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării in Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv până pe data de 16 ianuarie 2017, la sediul Arhivelor Naţionale. Selecţia dosarelor de concurs se va realiza în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii