Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vara Preţurilor Mici - Oktal.ro lansează primul val de super-oferte şi promite noi promoţii pentru o vară de shopping online

ro

26 Jun, 2013 21:20 1035 Marime text
Oktal.ro, magazinul online de IT&C şi electrocasnice cu cea mai mare experienţă pe piaţa românească de comerţ electronic, a anunţat lansarea primului val de oferte în cadrul unei campanii promoţionale care se va desfăşura până la sfârşitul lunii august - Vara Preţurilor Mici. Laptopuri începând cu 999 de lei, tablete, smartphone-uri şi ultrabook-uri de ultimă generaţie şi multe alte produse pot fi achiziţionate de pe www.oktal.ro, la super-promoţii. Mai mult, pentru o relaxare suplimentară, produsele pot fi plătite chiar şi în rate cu 0% dobândă, prin partenerii financiari ai magazinului - Credit Europe Bank (prin CardAvantaj), Raiffeisen Bank, BRD Finance, Banca Transilvania (prin programul Star BT), Garanti Bank (prin Bonus Card) şi Cetelem.
 
"Dorim să îi sprijinim pe clienţii noştri, care pe timp de vară pot face shopping online, uşor, comod şi sigur, oriunde s-ar afla. Pot să-şi cumpere un laptop chiar în timp ce savurează o băutură răcoritoare pe plajă ori poposesc la vreo cabană pe munte, căci acces wireless la internet este posibil în prezent aproape peste tot. Pe Oktal.ro, shopping-ul se face simplu şi rapid, iar produsele pot fi expediate la întoarcerea clienţilor din vacanţă. Pentru cei mai puţin norocoşi, care rămân acasă, cumpărăturile online oferă avantajul protecţiei împotriva ieşirilor prin oraş pe vreme caniculară: poţi alege cu atenţie produsele dorite, fără grabă şi fără transpiraţie. Pentru toţi, Oktal.ro oferă un avantaj în plus - graţie preţurilor promoţionale, rămân mai mulţi bani pentru cheltuit în vacanţă sau pe la terasele din oraş", subliniază reprezentanţii magazinului.
 
Promotiile vor curge în valuri, pe toată perioada verii, noi oferte fiind introduse periodic, pe toate segmentele de preţ şi performanţă. Cea mai fierbinte ofertă propulsează în prim-plan un produs ce îmbină tocmai performanţa şi preţul accesibil: laptop HP Pavilion cu procesor i5, RAM 6GB, HDD 750GB şi placă video dedicată cu 2GB RAM, la doar 1999 lei cu TVA inclus, în limita stocului disponibil.
 
În cadrul campaniei Vara Preţurilor Mici, Oktal.ro va include şi multe produse de sezon, precum aparate de aer condiţionat, navigatoare GPS, aparate foto şi camere video. Toate acestea vor avea preţuri minime pe toată perioada verii. "Topim preţurile, dar păstrăm toate avantajele oferite clienţilor, care fac din Oktal.ro o alegere fără "bătaie de cap": garanţia de retur de 30 de zile pentru laptopuri şi netbook-uri, programul E-Service, plăţile în rate chiar şi cu 0% dobândă şi chiar prin credite obţinute direct din magazin, online", mai spun oficialii Oktal.ro.
 
În cei 14 ani de activitate, Oktal.ro a căutat să fie un formator al pieței, devenind membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO) și participând activ la educarea consumatorilor. Oktal.ro garantează satisfacția prin promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziție, dorește să returneze un laptop sau netbook, nemulțumit de performanțele acestuia - proces rapid și ușor, fără penalități și fără necesitatea invocării unui motiv.
 
De asemenea, Oktal.ro oferă "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienți să economisească timp și bani. În perioada de garanție a produselor, clienții Oktal.ro pot completa online un formular, în cazul apariției unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea și va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi făcută de către un curier trimis și plătit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi făcută în aceleași condiții favorabile acestuia.
 
Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C și membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani în comercializarea calculatoarelor și a componentelor PC și unul din cei mai longevivi furnizori de pe piața IT din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii