Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele bilete promoţionale la concertul lui Elvis Costello

ro

22 Sep, 2011 00:24 566 Marime text
Elvis Costello concertează pentru prima dată în România, pe 3 noiembrie 2011, la Sala Palatului. Mai sunt 10 zile în care biletele se pot procura prin reţeaua Eventim, la preţuri promoţionale.

Doar până în data de 3 octombrie mai puteţi cumpăra bilete la preţ redus. Promoţia se referă la anumite categorii de bilete, astfel: un bilet categoria 2 poate fi achiziţionat la preţul de 195 lei, categoria 3 - 145 lei, categoria 4 - 95 de lei şi categoria 5 - 70 de lei.

Faimosul cântăreţ britanic este cunoscut în România pentru piese precum "She", "I Want You" sau pentru coloana sonoră a serialului "House MD" (sezonul 2, remake-ul "Beautiful"), dar şi pentru stilul său aparte, ce combină diferite stiluri de muzică - pop, rock, soul, jazz - cu vocea sa unică şi cu percepţia muzicală plină de sensibilitate.

Elvis Costello şi-a început cariera muzicală în anul 1977, cu albumul "My Aim Is True" şi a fost considerat ca fiind cel mai bun compozitor după Bob Dylan, precum şi unul dintre cei mai importanţi muzicieni după Beatles. A fost numit o „enciclopedie pop", capabil să „reinventeze trecutul în propria sa viziune".

Elvis Costello a semnat compoziţii memorabile în istoria muzicală pop, unul dintre albumele sale de referinţă fiind "Imperial Bedroom" (1982), care a fost înregistrat cu trupa "The Attractions".

De-a lungul timpului, Elvis Costello a avut colaborări cu mari artşti ai lumi: Paul McCartney, The Police, Tony Bennett, Kid Rock, sau Lee Konitz sunt doar câţiva dintre aceştia. În 2007, Costello a avut un turneu împreună cu Bob Dylan, turneu care s-a încheiat cu un concert grandios în New York.

Celebra revistă Rolling Stone Magazine l-a inclus în topul celor mai importanţi artişti ai tuturor timpurilor - 100 Greatest Artists of All Time.

De un real succes s-au bucurat şi piesele sale de pe coloana sonoră a unor filme celebre, precum "Notting Hill" (cu Julia Roberts şi Hugh Grant), „I Want You" sau „Cold Mountain". Dealtfel, piesa "The Scarlet Tide" din "Cold Mountain" a fost nominalizată în 2004 la Premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Concertul Elvis Costello de la Bucureşti face parte dintr-un turneu pe care artistul îl va ţine în Europa şi care va trece prin Atena, Viena, Istambul, Praga, Berlin, Amsterdam, Oslo, Stockholm, Bruxelles etc.

Biletele au fost puse în vânzare prin Reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro.

După data de 3 octombrie, biletele vor fi disponibile la următoarele preţuri: Bilete VIP - 350 lei, Categoria 1 - 300 lei, Categoria 2: 245 lei; Categoria 3: 195 lei, Categoria 4: 145 Lei, Categoria 5: 95 Lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii