Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinde ultima promotie la concertul JOE COCKER!

ro

03 Jul, 2013 14:42 1101 Marime text
Doar joi si vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul il va sustine la Bucuresti in luna august! In zilele de 4 si 5 iulie toti cei care cumpara un bilet pentru concert, platesc mai putin cu 25%!
 
  Oricine cumpara in zilele de 4 sau 5 iulie 2013 un bilet la Concertul lui Joe Cocker ce va avea loc pe 4 august la Sala Palatului, va beneficia de o reducere de 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete. Aceasta promotie este valabila doar joi si vineri si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la libraria Mihai Eminescu, la magazinul BiletFan de la Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!
 
  Preturile biletelor pentru concertul JOE COCKER sunt urmatoarele:
- 750 lei - categoria VIP (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 565 lei
- 400 lei - categoria I (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 300 lei
- 300 lei - categoria II (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 225 lei
- 200 lei - categoria III (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 150 lei
- 135 lei - categoria IV - SOLD OUT
 
  Fanii lui Joe Cocker il pot vedea pe artist live in aceasta vara, pe 4 august la Sala Palatului din Bucuresti (locatia anuntata initial: Romexpo)! Vizita cantaretului face parte din turneul de promovare al noului sau album - „Fire It Up”.
 
  Dupa mai mult de patru decenii de muzica, Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes si mai populari artisti. Este o adevarata legenda a muzicii, ce a reusit sa transforme simple melodii in hituri, ca exemplu stand piesa „You Can Leave Your Hat On”, care este in prezent cea mai cunoscuta melodie de striptease!
 
~~Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.~~
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii