Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patricia Kaas, nominalizata la titlul de „Cea mai buna actrita”!

ro

14 Jun, 2013 19:41 1203 Marime text
De la muzica la film nu este decat un singur pas; mai ales in cazul unui artist atat de talentat precum este Patricia Kaas. Desigur, cantareata este cunoscuta in lumea intreaga datorita vocii sale... insa nu doar vocea o recomanda pe artista, ci si talentul actoricesc. Pe langa concertele ce o tin extrem de ocupata, aceasta avand programat un super concert chiar la Bucuresti, luna aceasta - pe 23 iunie, Patricia Kaas isi dovedeste talentul si in domeniul cinematic. Artista a fost nominalizata la titlul de „Cea mai buna actrita” la „French TV and Radio Lauriers Awards”, ceremonie organizata de Paris Audiovisual Club.
 
  Patricia a obtinut aceasta nominalizare pentru rolul sau din drama TV Assassinée. Acesta a fost primul rol principal al Patriciei Kaas intr-o drama TV, un rol deosebit de intunecat si extrem de solicitant din punct de vedere emotional, artista trebuind s-o impersoneze pe Cathy, o mama devastata de pierderea fiicei sale. Drama a adunat aproape 6 milioane de telespectatori, un succes enorm pentru canalul pe care a fost difuzata, performanta Patriciei fiind aclamata atat de public cat si de catre criticii de specialitate.
 
  Producatorul Jean Pierre Alessandri a fost cel care i-a propus Patriciei rolul principal in aceasta pelicula - o mama pe nume Cathy: "Cand eram in cautarea unei actrite pentru acest rol, am vazut-o pe Patricia Kaas intr-o emisiune la Laurent Ruquier (prezentator TV, producator de televiziune si de teatru). Am fost impresionat de emotia pe care a fost capabila sa o transmita atunci cand povestea despre autobiografia sa. A fost exact ceea ce mi-am dorit: acea autenticitate pe care trebuia sa o aiba Cathy. Patricia a fost putin reticenta la inceput, a durat doua luni sa o convingem.”
 
  Descoperiti istoria filmului Assassinée, care ii aduce alaturi pe Patricia Kaas si Serge Hazanavicius (un cunoscut actor, regizor si scenarist francez). Un thriller emotionant, un portret in miscare al unei femei a carei viata este schimbata brusc de uciderea fiicei sale. Cine a ucis-o? De ce? Filmul infatiseaza lupta mamei devastate si incercarea de a investiga adevarul, Cathy efectuand propria ancheta pentru a gasi criminalul...
 
  Fanii pot urmari trailerul filmului Assassinée aici: http://www.youtube.com/watch?v=E19qv4yThtA
 
  Trecem de la film la muzica si le reamintim admiratorilor ca o pot vedea pe artista live la Bucuresti, pe 23 iunie la Sala Palatului. Concertul din capitala va fi un tribut in stil propriu, adus de catre artista nemuritoarei Edith Piaf. Patricia Kass va canta live in fata fanilor romani melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” si multe altele... Biletele au preturi cuprinse intre 100 de lei si 350 de lei si se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
 
http://www.youtube.com/watch?v=RdODnZqTWP8
 
~~Concertul „PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii