Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MANIFESTĂRI ŞTIINŢIFICE LA ACADEMIA NAVALĂ

ro

29 May, 2013 15:06 726 Marime text
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează în perioada 30 mai -01 iunie cea de-a XXIII-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale NAV-MAR-EDU şi Conferinţa Naţională de Termodinamică NACOT.
Ambele evenimente se vor bucura de participare internaţională a partenerilor Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Turcia, Bulgaria, Georgia, Kazahstan, Olanda şi Franţa.
Participanţii la aceste evenimente vor vizita Nava Şcoală „Mircea” şi vor lua parte la exerciţiul de antrenament pe mare, desfăşurat vineri, 31 mai, începând cu ora 09.30.  

Jurnaliştii interesaţi să participe la ieşirea pe mare sunt rugaţi să confirme prezenţa până joi 30 mai, ora 16.00, prin e-mail la adresa relatiipublice@anmb.ro.

***

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituţie de învăţământ tehnic superior, evaluată de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul „ Grad de încredere ridicat”.
Cercetarea ştiinţifică desfăşurată de cadrele didactice, specialiştii şi studenţii academiei, este una din componentele activităţii care a conferit instituţiei vizibilitate şi prestigiu pe plan naţional şi internaţional.
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” face parte din sistemul naţional de cercetare-dezvoltare, ca instituţie de învăţământ superior acreditată şi este inclusă în Registrul Potenţialilor Contractori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii